Iværksætter-Bestyrelse

Iv-bes.dk er en ny bestyrelsesuddannelse, der hjælper bl.a. ejere af små og mellemstore virksomheder. Uddannelsen har fokus på iværksætteri og hjælper folk på vej til en bestyrelsespost eller med at tilegne sig de kompetencer, der skal til for at drive og udvikle en virksomhed.

TPMarketing har udviklet Iværksætter-Bestyrelses nye, moderne hjemmeside og står for deres SEO og Google AdWords kampagner.

Læs mere

Problemstilling

Advokat og iværksætter Jackie Phillip ønskede en hjemmeside til sit nye initiativ: Iværksætter-Bestyrelse. Hjemmesiden skulle både fungere som et information-hub, hvor interesserede kan finde al relevant information om kurser, undervisere etc. samt være den primære platform for kontakt.

Derfor kontaktede han TPMarketing, for at få professionel og hurtig levering.

Case: Iværksætter-Bestyrelse ipad

Case: Iværksætter-Bestyrelse ipad

Løsning

TPMarketing gik straks til værks. Løsningen skulle være en hjemmeside med et minimalistisk design og siden skulle have et stort fokus på content. Med et minimalistisk design kommer Iværksætter-Bestyrelses budskaber tydeligt frem og viser menneskene bag.

Derudover udarbejdede TPMarketing en SEO og AdWords-strategi, der skal drive trafik til det nye site.

Resultat

Løsningen blev udviklet på kun 10 dage og resultatet er en flot og moderne hjemmeside med et responsivt design. Siden er nem at navigere, så de besøgende gnidningsløst kan finde de informationer, de søger.

Med løsningen vises Iværksætter-Bestyrelses professionalisme og de har en solid platform til at skaffe leads og kunder til deres konferencer og uddannelser.

Fordi siden er SEO-optimeret, er den let at finde gennem diverse søgemaskiner, hvilket giver Iværksætter-Bestyrelse flere besøgende.

Iværksætter-bestyrelse har SEO- og AdWords abonnement hos TPMarketing, som løbende står for at øge trafikken til hjemmesiden.

Case: Iværksætter-Bestyrelse imac