Digitalisering

Digitalisering er mere end et buzzword. Det er et værktøj, som har ændret markeds- og konkurrencevilkårne for virksomheder i de fleste brancher i det seneste årti. På grund af teknologiske nybrud kan virksomheder i dag arbejde mere effektivt ved hjælp af mere holistiske, digitale løsninger end tidligere.

Hurtigere

Med den rette digitalisering og automatisering af dine digitale arbejdsprocesser, kan dit arbejde og dermed effektivitet optimeres markant

Billigere

Når du optimere og digitaliserer din forretning bliver din forretning også mere omkostningseffektiv og dermed øger du din indtjening.

Bedre

Din virksomhed vil efter en grundig effektivisering og digitalisering skabe langt bedre resultater, ligesom at din medarbejdertilfredshed vil stige.

Digitalisering

Digitalisering som begreb spænder over alt fra at optimere et eksisterende it-system til at skabe nye forretningsmodeller. Derfor handler digitalisering ikke om den nyeste trend, men om at effektivisere de rigtige områder af en virksomhed.

Hurtigere, billigere og bedre

Ved at digitalisere forskellige arbejdsprocesser kan en virksomhed modernisere og fremtidssikre sig selv. Det betyder effektivisering og bedre tal på bundlinjen. Derfor er digitaliseringen noget, enhver virksomhed må forholde sig til i dag. Ikke mindst fordi, de fleste andre virksomheder digitaliserer og fordi det får dig til at fremstå mere professionel.

Hos TPMarketing har vi god erfaring med at hjælpe virksomheder igennem en digitaliseringsproces og skabe solide resultater.

Vi kan hjælpe med at kigge dine nuværende løsninger igennem og lave en digitaliseringsstrategi. Strategien kan enten indeholde integrationer mellem eksisterende og nye systemer. Eller vi kan hjælpe dig, der vil ændre hele dit digitale set-up med at finde den helt rigtige løsning.

Ved at digitalisere kan du strømline og effektivisere processer indenfor fx:

  • Økonomisystem
  • Fakturering
  • Salg
  • Markedsføring
  • It-sikkerhed
  • Kundeservice
  • Administration

Du får

Fx kan vi opdatere dit C5 økonomisystem til det nye system, Uniconta. Vi kan opdatere dit ERP-system eller digitalisere arbejdsgange, der i dag bliver gjort manuelt. Og så kan vi kan hjælpe dig med at få dine programmer til at tale sammen.

Når det meste af din forretning håndteres digitalt og har en ensartet brugerflade, er arbejdet lettere og mere overskueligt. Det samme er kommunikationen både internt og i forhold til dine kunder.

De klare fordele ved digitalisering er:

  • Du sparer tid (og tid er penge)
  • Du får et bedre overblik over din forretning med et overskueligt system
  • Der bliver lettere kommunikation internt og med omverdenen

Vi kan både give dig inspiration til at tage det næste skridt på den digitale rejse og hjælpe dig med at komme i mål med et projekt. Vi giver sparring og deler vigtig viden på baggrund af vores erfaring,

Når du køber et digitaliseringsprojekt hos os, får du selvfølgelig også oplæring i de nye systemer og rig mulighed for support.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00