Facebook Annoncering

Facebook er verdens største sociale medie og er i de sidste år blevet en enorm indtægtskilde for mange virksomheder.

Du har som virksomhed et kæmpe potentiale for vækst igennem Facebook annoncering. Kontakt os og lade os tage en snak om dine muligheder.

Sælg på Facebook

Facebook er en kæmpe salgskanal for tusinder af danske virksomheder. Man kan få meget billig trafik igennem Facebook.

Avanceret targeting

Facebook har verdens mest avancerede targeting system. Man kan målrette sin annoncering meget præcist mod dem, man vil.

Fast rapportering

Følg hver en krone du investerer i Facebook annoncering. Dermed ved du, om det er profitabelt for dig.

Facebook annoncering

Gennem vores Facebook Marketing Partners certificering har vi fuld ekspertise i hele Facebooks marketingplatform herunder også Facebook annoncering.

Vi gør hver dag en forskel for mange virksomheder på Facebook. Vi opsætter kampagner, laver grafik og skriver annoncetekster hertil. Endvidere opsætter vi den nødvendige tracking samt optimerer løbende på kampagnerne. Derved er I sikret at få mest ud af jeres Facebook annoncering.

Hvis ikke din virksomhed er kommet i gang med Facebook annoncering, går I glip af mange potentielle kunder samt stor omsætning. Dine kunder befinder sig på Facebook – og du skal sælge der, hvor dine kunder er. Kontakt os i dag. Vi sætter os ind i dine forretninger og sparker dit Facebookeventyr i gang.

ROI - Return on investment

Den vigtigste KPI i Facebook annonceringen er ROI, som viser nøjagtigt hvilket afkast, du får for det annoncebudget, vi fastlægger. Vi kan dermed, helt præcist, konkludere om der tjenes penge.

Remarketing

Remarketing betyder, at man kan målrette sin annoncering direkte mod de mennesker, der allerede har besøgt din hjemmeside eller webshop. Dermed skabes en langt højere konverteringsrate.

Dynamisk produktannoncering

Hvis du har en webshop, kan vi opstille annoncer, der viser dine potentielle kunder de produkter, de allerede har været inde at kigge på i din webshop. Dermed øger du chancen for et salg markant.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00