Foto og video

Foto og video og det overordnede visuelle udtryk er nogle af de bærende elementer på enhver hjemmeside. Det skyldes blandt andet, at dine besøgende bedømmer dig ud fra din visuelle identitet, før de forholder sig til det, du skriver.

Professionelt udtryk

Med professionelle foto og video af høj kvalitet vil dine hjemmesidebesøgende tage din virksomhed mere seriøst. Du fremstår mere troværdig og det skaber salg.

Engagerede besøgende

Det rette foto- og videomateriale hjælper dig med at skabe en stærk relation til dine kunder. Du skærper deres opmærksomhed, hjælper dem med at orientere sig og fremkalder følelser.

Unik branding

Med professionelt billedmateriale får du ingen halve løsninger. Billedmaterialet er en del af et gennemtænkt design. Og du får en unik hjemmeside, der afspejler virksomhedens sjæl.

Foto og video

Din visuelle branding er altså vigtig. Både når det kommer til at engagere dine hjemmesidebesøgende og når det kommer til at skabe tillid. For når du har et troværdigt visuelt udtryk, er der større sandsynlighed for, at folk tager dig og din virksomhed seriøst. Og det fører til salg.

Har du tænkt over hvilke billeder du bruger på din hjemmeside og hvad de siger om virksomheden? Kan dine besøgende sætte ansigt på, hvem de handler med?

Som full service bureau kan vi hjælpe dig med at få produceret det helt rigtige grafiske materiale, der får din hjemmeside til at afspejle din virksomheds værdier og sjæl. Kort sagt kan du få hjælp til at:

  • Vise din virksomhed og dens medarbejdere fra deres bedste side
  • Skabe autoritet og vise jeres professionalisme
  • Gøre hjemmesiden personlig og unik til jeres brand og dermed skabe tillid

Foto

Ved at få taget professionelle billeder til din hjemmeside får du et helt unikt produkt, der afspejler din virksomhed. Og når du ikke bruger stock photos, som alle andre kan få fingrene i, fremstår du samtidig langt mere professionel.

Hos os kan du få produceret:

  • Produktbilleder
  • Portrætbilleder
  • Stemningsbilleder fra virksomheden

Alle billeder er selvfølgelig i passende formater og størrelser, så de passer perfekt til din hjemmeside.

Video

Videoformatet bliver til stadighed mere og mere populært, både når det kommer til markedsføring og til at præsentere en virksomheds identitet.

Og det er der god grund til. En video er nemlig et effektivt værktøj til at skabe opmærksomhed og til at fortælle historier.

Hvis et billede siger mere end tusind ord, hvor meget kan man så ikke sige, hvis man viser 25 billeder i sekundet?

Med en video gør du din hjemmeside mere spændende og engagerende for de besøgende. Det skyldes, at videoen i højere grad en fotografiet kommunikerer stemninger og følelser. Derfor er videoen en god platform for dig til at kommunikere et budskab eller til at vise hvad din virksomhed står for.

Vi får dig tættere på dine besøgende med corporate videoer af høj kvalitet.

Vil du gerne have skræddersyet og professionelt foto- og/eller video materiale til din nye hjemmeside? Så giver det god mening at tage fat i os. Da vi er et full service bureau, vil du have et enkelt point of contact og vi sørger for, at du kommer hurtigt og sikkert i mål.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00