Google Adwords

Google Adwords er en af de bedste - hvis ikke dén bedste - måde at tiltrække nye kunder med det samme.

Vi er certificerede Adwords og Google partnere. Derfor kan du være sikker på kompetent og professionel hjælp til din markedsføring.

Bliv fundet i toppen

Med Google Adwords kan vi sørge for, at du bliver vist i toppen af Google, når potentielle kunder søger efter dit produkt eller din service.

Specifik målretning

Man vælger selv, hvem man vil ramme. Det vil sige, at man kan målrette enten mod specifikke byer, lande, sprog og mange flere faktorer.

Fast rapportering

Vi går meget op i, at opsætte den rigtige sporing, så vi kan følge hver en krone, du investerer i Adwords. Du får desuden et dashboard, du kan følge med på.

Adwords annoncering

Google Adwords annoncering er et vigtigt redskab og en betydningsfuld salgskanal for mange virksomheder. Du kan på få timer blive vist i toppen af Google baseret på lige præcis de søgeord, som du selv ønsker.

Betal kun for hvad du får

Med Google Adwords betales ’per klik’ på dine annoncer, hvor klikprisen afhænger af konkurrenceniveauet i branchen.

Google Adwords kan gøre en stor forskel for alle virksomheder så længe, det bliver opsat korrekt. Vi har professionel erfaring indenfor opsætning af tracking, så alle resultater kan måles og rapporteres. Dermed vil du altid vide, hvad du tjener per investeret krone.

ROI - Return on investment

Dette er den absolut vigtigste KPI, når man taler om Google Adwords annoncering. Deres platform gør, at vi kan opsætte sporing således, at vi kan følge med i hver en krone brugt. Ydermere vurderes, hvorvidt investeringen giver overskud eller underskud.

Remarketing

Remarketing betyder, at vi kan målrette din annoncering direkte mod de personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Endvidere kan annonceringen rettes mod de personer, der allerede har besøgt på din hjemmeside uden at foretage køb.

Display annoncering

Display annoncering er visuelle bannerannoncer, der vises rundt på internettet og forskellige hjemmesider. Det fordelagtige er, at dit produkt eller din service udelukkende vises på sider, der netop handler om noget relateret til din virksomhed.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00