Hjemmeside

Din hjemmeside skal arbejde 24/7 - Vi udvikler løsninger, der får dine besøgende til at blive til kunder.

Vi udvikler professionelle hjemmesider i WordPress. Vi udvikler ikke i temaer, hvilket betyder, at hver eneste hjemmeside udvikles unikt.

Brugeroplevelsen

Du skal sørge for, at dine besøgende har nemt ved at interagere på din hjemmeside. Vi sørger for brugervenlighed, så dine kunder bliver hængende og konverterer.

Responsivt design

Med et responsivt design får du en hjemmeside eller webshop, der automatisk tilpasser sig mobiler, tablets og andre enheder, uanset model. Det giver god brugervenlighed og glade kunder.

Optimeret til Google

Vi leverer alle vores løsninger efter de nyeste standarder indenfor optimering til Google og andre søgemaskiner. Det giver dig en god start til fremtidig markedsføring af dit site.

Professionel hjemmeside

I den digitale verden betyder førstehåndsindtryk og flot webdesign alt og du har kun ganske få sekunder til at imponere. Brugerne vil have æstetisk flotte hjemmesider, som er nemme at finde rundt i uden for meget besvær. Ellers klikker de hurtigt væk.

Lad os hjælpe din virksomhed med at gøre et godt førstehåndsindtryk med en ny hjemmeside, der ikke bare fungerer visuelt, men også er brugervenlig.

Moderne og unikt hjemmesidedesign

Hos TPMarketing ved vi, hvor vigtig din hjemmeside er for din forretning. Vi skaber kreative og brugervenlige webdesigns, som skiller sig ud i det digitale landskab. Vores webdesigns er unikke, og vi har fokus på at udvikle løsninger, der passer perfekt til dit individuelle brand.

Hos os får du en side, der formår at engagere dine brugere og kommunikere dit brand. Vi tilpasser dit webdesign løbende, indtil din nye hjemmeside er helt perfekt og du er 100 % tilfreds.

Vi bruger de seneste teknologier

Alle vores produkter lever op til de seneste standarder indenfor webudvikling og søgemaskineoptimering. Derfor kan du være sikker på at få en holdbar løsning, der også egner sig godt til søgemaskineoptimering. Vi har også et stort fokus på hastighedsoptimering. Således får dine kunder den bedst mulige oplevelse.

Tilpasset til din virksomhed

Det er dig, der kender din virksomhed bedst og derfor mener vi, at et tæt samarbejde og hyppig dialog er grundstenen, når vi skal designe din nye hjemmeside. Vi lytter til dine behov og specifikationer, og vi tilbyder vores ekspertise, så din nye hjemmeside overgår dine forventninger.

Service: Hjemmeside

Din nye hjemmeside i proces

 • Indledende fase

  I denne fase analyserer vi dine
  behov, samt afstemmer dine
  ønsker og kriterier for løsningen.

 • Design & udvikling

  Vi går herefter i "creative mode"
  og påbegynder design og udviklingsfasen af din nye hjemmeside.

 • Test & tilpasning

  Når siden er udviklet og ligger på vores udviklingsserver, tester vi den og du kommer med feedback og rettelser.

 • Implementering

  Efter dine rettelser er tilføjet, er det tid til at implementere siden på dit domæne. Det gør vi for dig.

 • Drift & markedsføring

  Når siden er gået live, er det tid til at få den markedsført, så du kan skabe nye kunderelationer. Vi hjælper dig videre.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00