Webshop

Vi specialiserer os i at udvikle professionelle og moderne webshops. Vi udvikler og designer, så de passer til dine specifikke ønsker.

Når vi udvikler webshops, har vi stort fokus på konverteringsflows og brugerflows. Så får du en webshop, der kan sælge.

Konverteringsoptimeret

Vi udvikler din webshop med fokus på optimering af konverteringsflowet. Det vil sige processen fra, at den besøgende kommer ind på siden til, at vedkommende ender med at købe.

Responsivt design

Dette betyder, at din webshop automatisk tilpasser sig til mobiler, tablets og andre enheder, uanset model. På denne måde kan du kunder handle hos dig, uanset enhed.

SEO venlig

Vi udvilker din webshop med SEO i baghovedet. Det betyder, at vi opbygger den, så strukturen er tilpasset de nyeste standarder indenfor SEO.

Professionel webshop

Vi udvikler både nye webshops og opdaterer eksisterende webshops. I begge tilfælde er der mange ting, der skal tages hensyn til. For eksempel hvilken platform den skal bygges på, hvilken betalingsløsning der skal anvendes og så videre. Vi hjælper dig igennem hele processen, også selvom vi ikke er din leverandør af betalingsløsning. Vi har den rette erfaring til at finde den helt rigtige løsning for dig.

Nemt administrationssystem / CMS

Vi tilbyder udvikling af webshops i WordPress m. Woocommerce. WordPress m. Woocommerce er en udbredt platform, der både er gratis og open source. Det betyder at vi kan nemt kan udvikle en webshop, med netop de funktionaliteter og med den størrelse, der passer bedst til dine behov. Og så betyder det, at du får en webshop, du let selv kan navigere i og opdatere.

Plug ‘n’ play løsning

Når du køber en webshop gennem os, får du ikke bare en bunke koder, som du selv skal installere. Vi hjælper dig igennem hele processen fra idé til den færdige webshop. Ydermere kan vi bistå med markedsføring af webshoppen for at tiltrække flere potentielle kunder til siden.

Service: Webshop

Din nye webshop i process

 • Indledende fase

  I denne fase analyserer vi dine
  behov, samt afstemmer dine
  ønsker og kriterier for løsningen.

 • Design & udvikling

  Vi går herefter i "creative mode"
  og påbegynder design og udviklingsfasen af din nye hjemmeside.

 • Test & tilpasning

  Når siden er udviklet og ligger på vores udviklingsserver, tester vi den og du kommer med feedback og rettelser.

 • Implementering

  Efter dine rettelser er tilføjet, er det tid til at implementere siden på dit domæne. Det gør vi for dig.

 • Drift & markedsføring

  Når siden er gået live, er det tid til at få den markedsført, så du kan skabe nye kunderelationer. Vi hjælper dig videre.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00