Berlingske Media

Berlingske Media driver de store, nationale medier Berlingske, BT og Weekendavisen samt en række digitale aktiviteter og Radio24syv.

Berlingske Media og TPMarketing har nu samarbejdet i en længere periode. Vi har bl.a. hjulpet Berlingske med deres rekruttering via Facebook. Du kan læse meget mere om samarbejdet og løsningen her på siden.

Læs mere

Problemstilling

Berlingske Media oplevede problemer med at modtage nok ansøgninger til deres voksende telemarketing team i København. De kontaktede derfor TPMarketing med henblik på rekruttering af medarbejdere via Facebook.

Berlingske Media vidste godt, at størstedelen af deres målgruppe bruger meget tid på Facebook. Derfor handlede det om at være synlig, hvor målgruppen befandt sig.

Case: Berlingske media

Case: Berlingske Media iphone

Løsning

TPMarketing udarbejdede en række professionelle rekrutteringskampagner til Facebook med den målsætning at skaffe en stor mængde jobansøgninger gennem annoncering.

Til kampagnerne udarbejdede vi også en landingpage, som med et simpelt design og et klart budskab, opfordrede folk til at søge.

TPMarketing stod både for tekstudvikling samt fremstilling af det grafiske materiale, der blev brugt i forbindelse med kampagnerne.

Resultat

Som resultat af kampagnerne blev der skabt en overvældende trafik til den relevante landingpage. Det betød, at Berlinske Media fik et stigende antal jobansøgninger, præcis som de havde ønsket det.

Med flere jobansøgninger kunne deres HR-personale vælge blandt de stærkeste profiler og finde de rigtige medarbejdere.

TPMarketing står stadig for løbende optimering og udarbejdelse af Berlingske Medias Facebook kampagner.

Case: Berlingske Media imac