SEO

Søgemaskine Optimering

Søgemaskine optimering også kaldet SEO skaber synlige og effektive placeringer i søgemaskinerne online. Gode placeringer i søgemaskinerne øger din chance for at blive set online, og dermed får du en betydelig stigning i dit salg. 

Vores søgemaskine optimerings ydelser består af: Organiske søgninger, On-page SEO, Link Building, søgeords analyser og strategier og aktivitetsrapporter.

Organiske søgninger
Vi skaber kreativt og relevant indhold, der kan forbedre og vedligeholde din online tilstedeværelse gennem organiske søgninger.

On-page SEO 
Vi hjælper søgemaskinerne med at finde dit indhold. Vi står klar til at hjælpe dig med at implementere løsninger, som kan booste dine placeringer i søgemaskinerne, og forbedre din online performance.

Link Building 
En essentiel del af enhver SEO strategi er opbygningen af gode og relevante links til din hjemmeside. Vi hjælper din virksomhed med at finde de links, som i skal bruge til at forbedre jeres hjemmesides placering i de online søgemaskiner.

Søgemaskine optimering er en vigtig del af din virksomheds online succes. Vi skaber en SEO strategi til din virksomhed og hjælper din virksomhed til en bedre placering i de online søge resultater.

Hos os får du en fuld rapport over SEO søgeord, en link Building rapport med de bedste links til din virksomhed og grundig sparring. Vi hjælper dig med at forbedre trafikken til din hjemmeside eller webshop, og vi øger dit salg online.

SEO er en essentiel del af online marketing, men det kan være svært at følge med i alt det nye inden for SEO. Den del kan du trygt overlade til vores erfarne hold af eksperter, som er trænet i de nyeste SEO retningslinjer fra alle de største søgemaskiner som Google, Bing, Yandex og Yahoo. TP Marketing hjælper dig med at skabe målbare resultater online.