Chat

En chat widget på din hjemmeside er det perfekte værktøj til at sikre at dine besøgende bliver til kunder.

Vi tilbyder at opsætte hele systemet, ligesom vi også tilbyder at vedligeholde og besvare chatten for dig.

Få flere varme leads

Med en proaktiv live chat starter du en meningsfuld dialog med potentielle kunder på kritiske tidspunkter i deres købsfase. Den rigtige opsætning og velkomponerede beskeder bearbejder dine leads mod et salg.

Styling til dit brand

Chatfunktionen styles til dit unikke brand. Når det visuelle udtryk matcher din øvrige hjemmeside, er chatten mindre forstyrrende og du fremstår mere professionel.

Fuld bemanding

Vi tilbyder fuld bemanding af din chat. Så skal du ikke bekymre dig om forstyrrelser i dit arbejde eller at hyre nye medarbejdere til opgaven.

Optimer din leadgenerering med Live Chat

TPMarketing tilbyder at bemande samt at opsætte et live chat system på din hjemmeside eller webshop, som vil resultere i en markant stigning i leads- og eller omsætning på dit site.

Proaktiv Live Chat

Flere og flere virksomheder har succes med at bruge en live chat til at skaffe kvalificerede leads. Live chatten fungerer som en pop-up på din hjemmeside eller landingpage og fanger brugernes opmærksomhed med et passende budskab.

Folk har travlt. Så hvis du tilbyder dem en uforpligtende chat, har de mulighed for at få svar på deres spørgsmål lige nu og her. De behøver hverken lede efter dine kontaktoplysninger eller have en sælger i røret. Og det er eftertragtet.

Derfor får du en meget højere konverteringsrate i din leadgenerering med en live chat, end hvis du brugte fx en formular.

Desuden er den proaktive chat er en elegant løsning, fordi du kan bede om brugerens opmærksomhed uden at ødelægge brugeroplevelsen.

Vi kan give dig flere leads

Køber du et abonnement på en live chat gennem os, installerer vi en specialdesignet chat widget med proaktive chatbeskeder på en eller flere af dine sider.

Du kan enten vælge at få et administrationspanel, hvor du selv kan chatte med dine kunder eller at overlade bemandingen af chatten til os.

Sidst men ikke mindst får du fast rapportering, så du kan følge med i hvor godt chatten performer.

Skriv til os her

Kontaktoplysninger

TPMarketing ApS

Stormosevej 31
8361 Hasselager

Telefon: 71994180
E-mail: info@tpmarketing.dk
CVR: 36358541

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00