De løser dine tekniske udfordringer, mens du gør det, du er bedst til

13 jan, 2023
De løser dine tekniske udfordringer, mens du gør det, du er bedst til

Mange danskere er vokset op i en digital tid, hvor det næsten er en selvfølge, at alle ejer en smartphone og anden elektronik. Langt fra alle danskere er dog lige tekniske, og derfor er der behov for virksomheder, der kan assistere, når de tekniske problemer opstår.

GladTeknik er en af de virksomheder, der er sat i verden for at løse dette behov. De har siden 2018 hjulpet både private og erhverv med alt fra computer reparationer og datagendannelse til opsætning og optimering af trådløst netværk. Det er vel at mærke noget, som de har stor succes med.

Reparation, service, opsætningshjælp m.v. for private og erhverv

På GladTeknik.dk finder du under Services i menuen en lang liste over services. GladTeknik tilbyder både opsætning af tv, e-mail og internet samt service og reparation af computere, tablets og smartphones for blot at nævne nogle af ydelserne. Stort set uanset hvilke tekniske problemer du støder på i din hverdag eller i dit arbejdsliv, kan du altså få hjælp her.

Virksomheden fra Hvidovre beskæftiger eksperter inden for flere forskellige områder. Mens nogle er eksperter i data recovery, så har andre stor ekspertise inden for reparation af Mac, mens helt tredje er specialister i væskeskade reparationer.

GladTeknik sætter deres kunder i første række – og det mærkes på kundetilfredsheden

GladTeknik hedder ikke GladTeknik for ingenting. Virksomheden samler på tilfredse kunder, og det har siden dag 1 været den højeste prioritet, at kunderne skal være tilfredse, når de har fået udført en reparation e.l.

At serviceniveauet er højt kan da også ses på kundetilfredsheden, der er meget høj. Både på Google og Trustpilot har GladTeknik modtaget adskillige positive kundeanmeldelser. Kunderne kan bl.a. nyde godt af tilfredshedsgaranti og en kort behandlingstid.

Også repræsenteret i Sverige

GladTeknik har ikke kun værksteder og indleveringssteder på dansk jord. Virksomheden er også til stede i Sverige. Svenske forbrugere har mulighed for at indlevere deres elektronik, eksempelvis en smartphone eller laptop, til reparation i Malmø, hvorefter reparationen bliver udført på et værksted i København. Få dage efter kan forbrugeren hente sin laptop e.l. efter endt reparation.

GladTeknik har fået Jacob Risgaard med på holdet

Mathias Nielsen har indtil for ganske nyligt været eneejer af GladTeknik, men nu er ejerkredsen blevet udvidet. Den nye medejer er Jacob Risgaard, der har investeret i virksomheden gennem CoolGroup.

Jacob Risgaard og GladTeknik er teamet op, og fremtiden må vise, hvad samarbejdet kan udvikle sig til. Mathias Nielsen udtaler på virksomhedens hjemmeside, at han er rigtig glad for, at Jacob nu er kommet med på holdet. Mathias ser ikke mindst det som et stort plus, at Jacob Risgaard og CoolGroup har mange af de samme værdier som Mathias selv og GladTeknik.