Få 15 måneders webhotel for 12 måneders pris

2 feb, 2022
Få 15 måneders webhotel for 12 måneders pris

Når man i dag starter op som selvstændig, så er det næsten umuligt som iværksætter at rende ind i andre virksomheders råd og det er jo skønt. Der for har du ret sikkert også allerede hørt hvor vigtigt det er, at du husker at tænke din markedsføring ind i dine planer og mål for din virksomhed. Markedsføringen er nemlig en vigtig del af vejen til succes.

Få en gratis rabatkode der batter for din virksomhed

En virksomhed der går hundred procent efter succes, skulle gerne være hvilken som helst virksomhed du peger i retningen af, for hvad er ellers meningen med at drive en virksomhed hvis ikke det har til formål at skabe succes. Derfor kan man godt ryste en smule på hovedet over at se og følge med i de virksomheder, der absolut ingen markedsføringsstrategi har, for ligesom det er med f.eks. selve salget eller bogføringen, så er er marketing en vigtig del af den samlede pakke for succes.

Er du udmærket klar over at der skal være en form for markedsføring, men har du blot været i tænkeboksen fordi du stadig er helt ny i iværksætteriet, så er der et par gode starterråd til dig her. Først og fremmest skal du finde dig et webhotel og etablere din virksomhed på internettet. Her kan du med fordel benytte dig af Simply kuponkode ”XFN2BG”, som sikrer dig et økonomisk forspring fordi du kan score dig 3 måneders gratis webhotel.

Vejen til succesfuld virksomhed. Foto: Unsplash

Hold de faste udgifter nede med en billig løsning på webhotel

Simply er et godt sted at starte med at have fokus. Det gælder som virksomhed om at holde de faste udgifter så langt i bund som det er muligt, for det er disse udgifter der skal betales hver måned uanset hvordan salget ellers er gået. Med rabatkoden dertil vil du efter de første 12 måneder få 3 måneders gratis webhotel. Du har altså ingen udgifter til webhotel i den 13. måned, den 14. måned eller den 15. måned.

Markedsføring er som skrevet en vigtig del af din vej til succes og hvis du sidder og overvejer vigtigheden af et webhotel til din virksomhed, så kom hurtigt over på den anden side af dine overvejelser og slå en ting fast – du må ikke lade være med at få dig en hjemmeside og dermed er et webhotel nødvendigt for dig.

Du kan måske overveje hvor meget du selv benytter søgemaskinerne for at finde frem til det der har din interesse og så huske på den følelse du sidder tilbage med hvis du render ind i nogle resultater der ikke har deres egen hjemmeside – ville du blive kunde der?