Oversigt a-kasse priser

7 feb, 2022
Oversigt a-kasse priser

Har du husket at melde dig ind i en a-kasse, eller er du i den situation at du ikke helt ved hvilken a-kasse der er bedst og derfor ikke har fået meldt dig ind i nogen? Uanset hvad, er det en rigtig god idé at melde sig ind i en a-kasse i hvert fald hvis man gerne vil sikre sig nogenlunde økonomisk.

Find frem til den billigste og mest passende a-kasse for dig

En a-kasse er en form for en økonomisk sikkerhedsline som du kan vælge at blive medlem af helt frivilligt. Selvom det er frivilligt, er det dog en rigtig god idé at melde sig ind i en a-kasse, for hvis man lige pludselig er i den uheldige situation at blive afskediget fra sit job, så er det sjældent at statens støtte som f.eks. kontanthjælp kan dække den samme størrelse indtægt som du har været vant til med et job.

Hvis du blot har ventet med at melde dig i en a-kasse fordi du ikke helt har vidst hvilken a-kasse der har været bedst for dig, så er det faktisk bedre bare at melde dig ind i en tilfældig a-kasse hurtigst for du kan altid skifte a-kasse og herefter finde en måske billigere og mere passende a-kasse for dig.

Billig a-kasse er ikke nødvendigvis en dårlig a-kasse og mange tror desværre at de er dækket bedre ind desto mere man betaler, men det er ikke helt sådan man kan gøre det op. De satser der anvendes i forhold til udbetaling, hvis du måtte få brug for dette, er nemlig alle de samme satser som er fastsat fra statens side.

Benyt dig af fordele fra a-kassen, når det har relevans for dig

Der kan dog være a-kasser der er mere passende til dig end andre og det er derfor stadig en god idé at undersøge hvad de forskellige egentlig har at tilbyde dig. Nogle a-kasser tilbyder gratis kurser og workshops som du ellers ville have brugt en masse penge på og så er der lige den del der omhandler hvilket erhverv du selv arbejder i og hvilke specialer de har hos din a-kasse.

Du kan med fordel benytte dig af en oversigt over de forskellige a-kasser, for der findes en del. Med en god oversigt kan du få at se hvad priserne for et medlemskontingent forløber sig op i for dig, men du kan også få det overblik over de mulige a-kasser, som mange har brug for at få, da der som skrevet er en del at vælge imellem og det er ikke altid de a-kasser der laver mest reklame der er bedst for dig.