Skal du have monteret en elevator i bygningen?

22 dec, 2020
Skal du have monteret en elevator i bygningen?

Sådan får du hjælp til montering af din kommende elevator 

En elevatør gør gangbesværet nemmere i hverdagen og skaber en direkte adgang til lejlighederne i din boligforening. Der er mange som oplever besværet ved at gå op og ned af trapperne, særligt de mennesker som har en kronisk sygdom eller ikke har kræfterne til at tage trappen. Derfor kan en elevator være effektiv i en ejendom og det vil skabe tryghed og mere livskvalitet for mange mennesker at have en placeret i ejendommen. 

Hvad skal jeg lede efter? 

Hvis du skal have de bedste eksperter inden for elevatorer så må vi anbefale MinElevetor som er tilbyder elevatorer fra verdens største elevatorfirmaer: KONE, OTIS, Schindler eller Thyssenkrupp. Det er den højeste kvalitet og den bedst egnede elevator til særligt lejligheder. 

Prisen for en elevator er ikke helt simpel, der skal beregnes på hvilke løsninger der er den bedste til ejendommen, samt om den skal brandsikres med f.eks. nye døre. Prisen svinger mellem 1-2 mio. kroner for en etablering af en elevator i en ældre etageejendom. 

En elevator støjer mindre end mennesker som går op og ned af trapper, derfor er det en god idé med en elevator, da der ikke er noget værre end hvis man ligger og sover, og der er en som løber ned eller tramper hårdt op af trapperne, mens man ligger og får sin skønhedssøvn eller lige har puttet børnene. De moderne elevatorer er meget støjsvage og og med en moderne kvalitetselevator vil du ikke opleve støj på over 30dB.

Hvem vil ikke have den bedste elevator? du får ihvertfald som kunde en mulighed for at vælge mellem de bedste producenter inden for elevatorer og MinElevator har samarbejdsaftaler som den eneste totalleverandør i danmark, som kan tilbyder alle de absolut førende producenter. De er ikke bare specialdesignet, de har også pladsbesparende egenskaber og maksimal designfrihed i interiøret.

Hvis elevatoren skal etableres er der ofte arkitektoniske forhold at tage hensyn til, og særligt hvis fokus også er på brandsikkerheden i ejendommen. Derfor er det en god idé at få den rette hjælp til udvalget af elevatorer og hvilket behov for elevatorer der er. Her kan du igennem MinElevator få rådgivning til dette. 

Hvis du bare vidste at der er foretaget undersøgelser som viser, at 30% af alle, der bor i lejlighed et gangbesværet familiemedlem som ikke kan komme på besøg hos dem, netop fordi trapperne er en for stor mundfuld. Det burde være en grund nok til at ejendomme burde investere i elevatorer, så alle kan få glæde af at bo i ejendommen og få besøg året rundt uden besvær.