4 gode råd til at lave en WordPress blog om kæledyr

3 apr, 2021
4 gode råd til at lave en WordPress blog om kæledyr

En blog om kæledyr er et spændende emne med mange forskellige muligheder. Det kan være, at du overvejer at starte en blog ud fra interesse, eller også søger du at understøtte din forretning. Uanset hvad, er WordPress den perfekte platform at starte din blog på.

Hvis du overhovedet ikke har teknisk viden, og ikke aner, hvor du skal starte, hvis du ønsker at have gang i en blog, kan WordPress være din redning. Det er let at komme i gang med, og det er meget venligt i forhold til det tekniske. Du behøver ikke at kunne kode eller have anden viden inden for computersprog, for at kunne anvende WordPress.

Herunder finder du fire gode råd som hjælp til at lave en WordPress blog:

1. Få hjælp fra dit webhotel

Hvis du har brug for teknisk viden, kan du i de fleste tilfælde spørge dit webhotel om hjælp. Mange er enormt hjælpsomme, og hjælper dig gerne med især det bagvedliggende i WordPress og din blog. Det kan være en rar støtte, og når du får hjælp af fagpersoner, er du sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Du kan nemlig selv hurtigt komme til at skrue på nogle forkerte knapper, der kan lægge hele din blog ned på et splitsekund.

2. Søg efter tutorials på nettet

Når du skal have styr på menu, opsætning og andre visuelle virkemidler, er der en masse hjælp at hente på nettet. Søg derfor på nettet konkret efter dine spørgsmål, og du vil med sikkerhed kunne finde svar. Mange guider via tutorials trin for trin, og du kan derfor næppe gøre noget forkert. Det er det smarte ved, at utroligt mange anvende WordPress; det er en fælles platform, der er bygget op på samme måde, og derfor er en guide universel.

GUIDE: 5 skarpe tips til en højt konverterende landingsside

3. Hav en idé om din blog i hovedet

Det kan hjælpe dig at have en idé om, hvordan du ønsker at din blog skal se ud, inden du skal lave den. På den måde kan du bedre føre idéen ud i praksis, når du ved, hvad du arbejder hen imod. Omvendt kan det være en kæmpe udfordring, hvis du kigger på en hvid side, og skal finde på alt løbende.

4. En blog i konstant udvikling

Sæt dig op efter, at du aldrig bliver færdig med din blog. Det er et projekt i konstant udvikling, og med de mange muligheder WordPress tilbyder, vil du med sikkerhed hele tiden blive inspireret til at tilføje, rette og udvikle. Se det som en udvikling af din blog.