Sådan vælger du det rigtige parkeringsselskab til din virksomhed

2 okt, 2020
Sådan vælger du det rigtige parkeringsselskab til din virksomhed

Som selvstændig kan det være frustrerende når uvedkommende tager din eller jeres parkeringspladser. Det kan heldigvis nemt løses. På vores adresse i Roskilde blev parkeringspladserne brugt af andre virksomheder, men det er nu helt slut.

Hvis du leder efter et godt og pålideligt parkeringsselskab, der kan varetage parkeringskontrollen på din virksomhed, boligselskab eller institutions parkeringsareal, får du her nogle gode råd til at vælge rigtigt.

Der findes adskillige parkeringsselskaber i Danmark, som tilbyder parkeringskontrol og -service på dit parkeringsareal. Det er en god idé at benytte, hvis du vil sikre dig, at der ikke er ubudne gæster, som låner parkeringspladserne til ærinder, der i bund og grund ikke har noget at gøre med parkeringspladsens funktion.

Læs også artiklen fra Jyllandsposten: Tre nemme tiltag som kan sikre dig en mere velfungerende virksomhed

Vær kritisk, når du skal vælge parkeringsselskab

Det første, du skal gøre, når du skal vælge det rigtige parkeringsselskab til at varetage parkeringskontrollen på dit areal, er at være kritisk. Dit parkeringsselskab skal være et, der hjælper dig og fører kontrol ud fra det reglement, der giver mening for netop din parkeringsplads.

Du skal derfor være kritisk, når du vælger. Læs om flere forskellige selskaber, så du har et godt overblik over de forskellige muligheder, og udvælg et par stykker som matcher dine behov. Hvis du har et stramt budget, kan det være en god idé at vælge dem, der tilbyder deres service billigst.

Læs anmeldelser af parkeringsselskaberne

Leder du i stedet efter det, der har den bedste kundeservice, kan du med fordel undersøge de anmeldelser, som parkeringsselskabet har fået på nettet. Her kan du få en god indikation af, hvorvidt de behandler kunderne ordentligt eller ej.

Du bør dog være opmærksom på, at et parkeringsselskab altid vil have dårlige anmeldelser fra borgere, der mener, at de er blevet tildelt en parkeringsbøde eller opkrævet et gebyr uberettiget. De vil i visse tilfælde gå ind og anmelde selve parkeringsselskabet, hvorfor du bør læse anmeldelserne grundigt igennem, før du træffer en beslutning.

Sammenlign forskellige parkeringsselskaber

Når du har fundet nogle forskellige parkeringsselskaber, som du synes passer til din kravspecifikation, kan du med fordel begynde at sammenligne dem. Du kan læse på deres hjemmesider, se deres anmeldelser og måske prøve at kontakte dem for at høre nærmere. Ved en personlig samtale har du lettere ved at danne dig et indtryk af, hvilken type virksomhed der er tale om.

Læs også artiklen fra Nordjyske.dk: Gratis parkeringskontrol i Jylland og resten af landet

Gode råd til at vælge rigtigt

Generelt bør du vælge et, hvor du har frihed til selv at bestemme, hvilke regler der gør sig gældende på din parkeringsplads. Det er ikke op til selskabet at beslutte sig for, hvilket tidsrum det er tilladt at parkere i og lignende.

Herudover bør du vælge et parkeringsselskab, som giver dig en procentdel af de gebyrer, brugerne får, når de ikke overholder reglerne. I visse tilfælde kan du faktisk tjene penge på at hyre det rigtige parkeringsselskab, da du tjener penge ved, at folk parkerer på din parkeringsplads.

Hvis du ønsker at tilbyde en god kundeservice med gode parkeringsmuligheder, kan det være en dum idé at vælge et selskab, hvor parkeringsvagterne ikke får en fast løn efter den overenskomst, der gør sig gældende. Hvis du vælger sådan et selskab, risikerer du, at parkeringsvagterne har en interesse i at udstede bøder, fordi det giver dem et større økonomisk råderum personligt.

Er du nystartet? Så læs denne artikel: https://jyllands-posten.dk/annoncering/direkte/ECE12356924/kom-i-gang-med-din-nye-virksomhed/