Har du styr på din online markedsføring?

31 jul, 2019
Har du styr på din online markedsføring?

Har du styr på din online markedsføring?

Online markedsføring, begrebet bliver større og større men det er bestemt ikke alle virksomheder der formår at følge med denne enorme udvikling.

Du har som virksomhedsejer uden tvivl et markedsføring budget og du ved sikkert også at størstedelen af denne går til online markedsføring, men ved du egentligt hvad du får for dine penge?

Der er så mange virksomheder rundt om i landet i dag, som ikke ved hvile resultater de opnår på deres online markedsføring. Dette skyldes en høj grad af ugennemsigtighed samt udbydere med manglende kompetence.

Google Adwords, Facebook Ads, Instagram Ads og LinkedIn sponsoreret opslag, alt dette er noget som idag er essentielt for utroligt mange virksomhede I Danmark. Men ved du som virksomhedsejer, eller marketing ansvarlig egentligt hvad de hele betyder, eller hvilken indflydelse det har? Svaret er højst sandsynligt nej.

TPMarketing har derfor udviklet en strategi der skal overskueliggøre alt inden for din online markedsføring.

Vores kernekompetencer er opdelt i 4 særskilte men tæt forbundne ydelser.

– TPM Web™
– TPM Visual™
– TPM Online™
– TPM Social™

Disse 4 ydelser kan enten købes særskilte som enkelte ydelser eller services, de kan også samles til en samlet pakke med henblik på fuld gennemsigtighed af alt din virksomheds online markedsføring.