SEO Virksomhed vækster med Podcast

28 jan, 2020
SEO Virksomhed vækster med Podcast

Alle virksomheder uanset om de er små eller store ønsker organisk vækst for sin virksomhed. Organisk vækst i forbindelse med søgemaskiner som Google, Bing, Amazon eller for eksempel Apple App-store er en værdifuld kilde til at lave branding og understrege virksomhedens relevans overfor kunder, samt nå ud til en større kundegruppe. Uansett hvad dit formål er, så er det altid interessant at kigge på virksomheder der lykkes. Lad os se nærmere på SEO firmaet Nutimo, der vækster med podcast.

Hvad gør de rigtigt?

Det er altid en god ide at se hvad successfulde virksomheder gør rigtigt når man gerne vil udvikle sin egen virksomhed. Nutimo er et SEO firma der kan kvalificeres som det bedste SEO firma  når det kommer til organisk vækst og det kan delvis skyldes deres succesfulde Podcast med samme navn. Det der gør Podcast-grebet genialt, er at det bliver en deling af kundskab der er relevant for at kunderne føler at de får noget ud af at høre på den, samtidigt med, at det skaber tillid til virksomheden. Virksomheden giver noget i form af kundskab for at få organisk vækst igen.

Hvad kan Podcast i forbindelse med markedsføring?

Podcast er et medium der høster stor opslutning blandt store dele af befolkningen, fordi der findes en podcast om absolut alt. Du kan med andre ord nemt finde en podcast med lige præcis det emne du er mest interesseret i. Du kan også bruge Podcasts til at lære noget og til at udvikle værdifulde strategier for din virksomhed. Der findes også mange podcaster der kredser omkring emner som markedsføring og SEO, som er ment både som en markedsføringsstrategi for virksomheden eller personen der rådgiver gennem podcasten og gøre virksomheden kendt, men også som en hjælp for små eller store virksomheder, der har brug for en ny retning når det kommer til markedsføring, og som har brug for at holde sig opdateret når det kommer til SEO.

Organisk vækst med suksessfull Podcast

Podcasten Organisk Vækst  er et udmærket eksempel på hvordan en Podcast kan hjælpe andre virksomheder og private til organiske vækst, men samtidig også skabe organiske vækst for virksomheden selv, ved at få lyttere og opslutning omkring hjemmesiden. Podcasten bliver også en nøglefunktion i virksomhedens branding og gør at navnet bliver forbundet med ekspertise og vejledning, hvilket er lige præcis det man ønsker fra et SEO firma. Nutimo har derfor begået en genistreg når det kommer til markedsføring gennem Podcast.